Referenties

Referenties

Annet Brons:

“Fleur was mijn collega bij Bever, de buitensportwinkel. Omdat we beide voeding en diëtetiek hebben gestudeerd hadden we een specifieke klik. Ik heb Fleur ervaren als een leuke, energieke, leergierige collega, met ambitie. Ze pikte makkelijk diverse activiteiten op en toonde initiatief. De omgang met klanten en collega’s ging haar ook goed af door haar vriendelijke en oprechte karakter. Fleur is mijnsinziens een gezellige collega waar je op kunt vertrouwen en bouwen.”

Menno Leeflang:

“Fleur is een jonge enthousiaste dame. Met veel energie en overtuiging staat zij voor haar standpunten en gaat zij om met haar talenten. Creatief, eerlijk, inspirerend en vernieuwend zijn een paar termen die van haar op toepassing zijn. Zij kan mensen, bedrijven en organisaties begeleiden in het creëren van content voor een zakelijke boodschap op sociale media, maar net zo goed met advies over hoe zo gezond mogelijk te leven vanuit onder andere voedingsadviezen. En dit ook nog te doen met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. Kortom, Fleur is van vele markten thuis en de moeite waard om te leren kennen.”

Anoek Harder:

“Fleur is echt mijn rots in de branding! Ze heeft geholpen om mijn website, Instagrampagina én mijn hoofd meer in rust en balans te brengen. Qua vormgeving, kleurgebruik, teksten afgestemd op mijn doelgroep en met de vindbaarheid van mijn website. Ze is openminded, down to earth en stelt heldere vragen die je helpen tot de kern te komen. Super fijn en ik ben je onwijs dankbaar lieve Fleur!”

Martijn Pothof:

“Het is echt een feestje om te mogen samenwerken met Fleur. Voor ons platform gezondeten.nl schrijft Fleur ontzettend leuke, informatieve en waardevolle teksten. Waarbij ze o.a. bestaande wetenschappelijke bevindingen toegankelijk weet te maken voor een breed publiek. Kortom, Fleur is een ontzettend talentvolle tekstschrijfster met een prachtige achtergrond in voeding en gezondheid. Daarnaast is ze ook nog eens super enthousiast, proactief en vriendelijk. Fleur is dan ook een prachtige toevoeging voor ieder team!”