Over Fleur’s Promotion

Fleur in het kort

Ik ben Fleur Lassche, geboren in 1997 en opgegroeid in het dorpje Wognum. Afgelopen jaren heb ik gewoond in Nijmegen, Alkmaar en Hoorn. Door mijn leergierigheid heb ik mij afgelopen jaren verdiept in voeding, gezondheid en gedragsverandering. Anderen omschrijven mij als creatief, vol ambitie en iemand met bijzonder goede mensenkennis.

Ik word enthousiast van het buitenleven, bewust en gezond eten, wandelen, zwemmen en creatief bezig zijn.

Lees ook: Opleidingen van Fleur

Mijn verhaal

Toen in 2020 een lange relatie uit ging, ben ik gaan nadenken waar ik dankbaar voor ben in mijn leven en hoe ik nog meer kan gaan doen wat ik écht leuk vind. Tijdens deze reis kwam ik erachter welke dingen mij tegen hielden om mijn dromen waar te maken, zowel binnen en buiten mijn bereik. Ik heb geleerd hoe ik hier mee om kan gaan en ik sta nóg veerkrachtiger en zelfverzekerder in mijn leven.

In mijn carrière heb ik veel sprongen in het diepe gemaakt, door diverse persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Door mijn hooggevoeligheid lukte het mij niet om fulltime te doen wat ik écht wilde, namelijk mensen helpen met een gezonde voeding en levensstijl als diëtist.

Ik ben vanwege die reden in de marketing en social media beland. Inmiddels kan ik een stuk beter omgaan met mijn hooggevoeligheid en heb ik in 2021 de stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer mensen te helpen met een gezonde levensstijl op een holistische wijze.

De stap naar coaching voelt heel natuurlijk. Terugkijkend had ik vanaf jongs af aan al interesse in gedrag. Ik koos namelijk het onderwerp “groepsdruk” voor mijn Profielwerkstuk. Tijdens mijn HBO opleiding waren “gedragsverandering”, “coaching” en “gezondheidsbevordering” de leukste vakken en sloot ik mijn studie af met een 8 voor mijn stage in het ziekenhuis in Alkmaar (Noordwest Ziekenhuisgroep).

Mijn kennis en ervaring pas ik nu toe in 1-op-1 coaching, het organiseren van evenementen en het ondersteunen van andere ondernemers.

Lees ook: Ik ben diëtist, maar ik noem mijzelf liever (holistisch) voedingscoach

Liefs Fleur