Gezondeten.nl

Op dit platform deel ik mijn kennis over gezonde voeding en een gezonde levensstijl door vragen te beantwoorden van bezoekers. Daarnaast schrijf ik verdiepende artikelen.

Gezondeten.nl

Gezondeten.nl is een platform die dagelijks artikelen, weetjes en nieuws deelt over gezonde voeding en een gezonde levensstijl gebaseerd op wetenschappelijke artikelen en informatie. Totaal schrijven 40 professionals voor deze site.

De opdracht

Voor Gezondeten.nl schrijf ik verdiepende artikelen over gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Daarnaast beantwoord ik wekelijks vragen van website-bezoekers. Hieronder staan enkele links naar teksten die ik geschreven heb:

Teksten voor website pagina’s:

Verdiepende artikelen:

Vragen vanuit website-bezoekers:

Unsplash

Ervaringen

“Het is echt een feestje om te mogen samenwerken met Fleur. Voor ons platform gezondeten.nl schrijft Fleur ontzettend leuke, informatieve en waardevolle teksten. Waarbij ze o.a. bestaande wetenschappelijke bevindingen toegankelijk weet te maken voor een breed publiek. Kortom, Fleur is een ontzettend talentvolle tekstschrijfster met een prachtige achtergrond in voeding en gezondheid. Daarnaast is ze ook nog eens super enthousiast, proactief en vriendelijk. Fleur is dan ook een prachtige toevoeging voor ieder team!”