Coachingstraject

Je gezondheid verdient aandacht

Voed je je lichaam met de gezonde voeding?
Eet je voldoende en gezond? Geef je haar de beweging waardoor ze soepel door het leven gaat? Of heeft je lichaam het zwaar met het tillen van extra kilo’s?

Krijgt je lichaam de liefde en aandacht dat zij verdient?
Zorg je goed voor je lichaam? Ben je bewust van je lichaam en luister je hier naar? Neem je rust als je moe bent? Stop je als je pijn hebt?

Heb je een goede relatie met je lichaam?
Ben je blij met hoe je lichaam eruit ziet? Ben je haar dankbaar voor wat ze doet? Ben je trots op je lichaam?

Tijdens een coachingstraject werken we samen aan je vraag of wens over een gezonde levensstijl. Elk coachingstraject ziet er anders uit, omdat we samen kijken naar je persoonlijke behoeften. Wat heb je nodig en wat wil je bereiken?

Wat doe je tijdens een coachingstraject?

Als holistisch voedingscoach kan ik je bij veel verschillende vragen, klachten en onderwerpen helpen. 

 • Wil je afvallen of aankomen? We gaan samen in gesprek, waardoor we erachter komen waar je aan kunt werken. Dit kunnen kleine veranderingen zijn in je levensstijl, maar ook ondermijnende gedachten en/of patronen.
 • Wil je weten hoe je gezonde keuzes kunt maken? Laten we een kijkje nemen in de supermarkt. Hier kijken we naar wat je normaal zou kopen en wat gezondere varianten zijn. Ook leer ik je verpakkingen lezen, zodat je de volgende keer zélf gezondere keuzes kunt maken
 • Wil je je zelfbeeld en zelfliefde verbeteren? Laten we door middel van gesprekken erachter komen wat je nodig hebt en welke ondermijnende gedachten je tegenhouden.
 • Wil je bewust worden van je lichaam? Laten we naar buiten gaan! Zo kun je tijdens het wandelen bewust worden van je lichaam door middel van oefeningen.

Heb je een andere voedings-vraag of wil je iets anders bereiken? Bij veelgestelde vragen kom je erachter waar ik je allemaal bij kan helpen.

Ik verheug mij om je te begeleiden

Liefs Fleur

Wat levert een traject je op?

Vitaal lichaam
Geef je lichaam de juiste voeding, zodat je gezond en vitaal je leven kunt leven. En gun je lichaam de aandacht die het verdient! Doordat je je lichaam de aandacht, voeding en beweging geeft, die hij nodig heeft en wilt, krijg je er ontzettend veel voor terug. Je voelt je minder moe, vitaler, sportiever, vrijer, enz.

Gezondere mindset
Kom achter (on)bewuste gedachten en patronen die jarenlang ervoor zorgde dat je niet kon bereiken wat je écht wilde. Je krijgt handvatten mee om deze gedachten en patronen op te speuren. Je krijgt een bewuste(re) houding. Op deze manier kun je ook na het coachingstraject zelfstandig aan de gang om je levensstijl stapje voor stapje te verbeteren.

Voordelen van een coachingstraject

Er zijn meerdere voordelen aan een coachingstraject ten opzichte van een losse coachingssessie, namelijk:

Je kunt je meer ontwikkelen
Een gezonde levensstijl bereik niet in één sessie. In een losse sessie kan ik je helpen om een klein stapje te zetten, een vraag te beantwoorden of de start te geven richting een gezondere levensstijl. Ik kan je met één sessie van A naar B brengen. Met een coachingstraject zie ik je meerdere keren, waardoor ik je van A naar F kan brengen. Je kunt je dus meer en verder ontwikkelen.

Er is ruimte om te struikelen
Het verbeteren van je levensstijl is een mooi, maar soms lastig, traject. We kijken o.a. naar je voeding, beweging, motivatie, mindset, patronen en gedachten. Het is heel normaal dat je tijdens een traject een terugval hebt of tegen andere uitdagingen aanloopt. Deze momenten zijn precies de momenten waar je van kunt leren. Tijdens een struikel-moment kun je leren hoe je na het coachingstraject weer zelfstandig op kunt staan.

Ik neem de tijd voor je
Ik hoef je niet in één sessie vol te proppen met informatie, oefeningen en voorbeelden. Tijdens een coachingstraject heb ik de tijd om alles rustig uit te leggen. Daarnaast heb je zelf de ruimte om alle handvatten te implementeren. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt, kun je deze (zonder drempel) de volgende sessie stellen. Elke sessie in het traject vergroot de waarde. Er is meer ruimte voor diepgang.

Extra voordelen

 • Sluit aan bij de online community via de privé Facebook-groep. Je hoeft het op deze manier niet alleen te doen. In deze groep mag je vragen, inspiratie, verhalen, ervaringen, inzichten, recepten, e.d. delen met elkaar.
 • Elke sessie op zich krijgt meer diepgang en wordt meer waardevol. Het geeft een veel groter resultaat (ten opzichte van een losse sessie)
 • Sluit gratis aan bij één van de evenementen die ik organiseer. Deze evenementen worden gedeeld via de Facebook groep.
 • Je hebt een stok achter de deur (om een ontwikkeling door te zetten)
 • Er is meer ruimte voor een bredere focus voor een hardere groei
 • Je hebt ruimte om vragen te stellen
 • Je krijgt meer waarde voor je geld

Ervaringen van anderen


“Fleur geeft heel fijn advies. Ze heeft heel veel kennis van zaken en vertelt hier graag over. Met alle voedings vragen kan je bij haar terecht en geeft ze dan op een goed begrijpelijk manier antwoord op. Heeft ze ergens niet meteen een antwoord op dan gaat ze het helemaal uitpluizen en komt ze vanzelf weer bij je terug met een uitgebreid antwoord”

— Anoniem

“Ik heb Fleur ervaren als een leuke en energieke vrouw. Ze is oprecht en vriendelijk. Je kunt op haar vertrouwen en bouwen”

— Anoniem

Veelgestelde vragen

[WPSM_AC id=1000]

Meld je hier aan voor het coachingstraject!

Ik verheug mij om je te begeleiden

Liefs Fleur