De kracht van Vitamine D

Ontdek de impact van vitamine D op holistisch welzijn. Leer over zonlicht, immuunsysteem, emotioneel welzijn en praktische tips voor optimale vitamine D-niveaus. Omarm een stralend en evenwichtig leven.

Podcast #9 De dieetcultuur

Deze podcast aflevering gaat over de dieetcultuur. Ik kreeg de vraag van een luisteraar, namelijk: “Is een crashdieet gezond?”. Daarom wil ik het vandaag hebben over crashdiëten en dieetcultuur. Ik geef antwoord op deze vraag en vertel mijn inzichten omtrent diëten, afvallen en dieetcultuur. Via deze…

Podcast #8 Meditatief eten

De 8e podcast aflevering gaat over meditatief eten. Vaak eten we niet bewust, met minder aandacht dan de bedoeling is en te snel (of zelfs gehaast). Is dit herkenbaar voor je? In deze aflevering ga ik het hebben over waarom eten met aandacht zo belangrijk is…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Welkom! Ik ben Fleur Lassche

Ik help je graag met je hulpvraag door verder te kijken dan alleen je voedingspatroon. Als holistisch voedingscoach help ik je ook bij het veranderen van aangeleerde patronen, beter naar je lichaam leren luisteren, je voeding aansluiten bij je behoefte en kijken we samen naar je mentale gezondheid.