Podcast #6 In je lichaam komen

In deze podcast aflevering vertel ik hoe je beter naar je lichaam kan leren luisteren en hoe je “in je lichaam” komt. Ik geef verschillende tips over meditatie, lichaamsbewustzijn, tijd voor jezelf nemen en het accepteren / liefhebben van je lichaam. Beluister de aflevering hier. Veel luisterplezier! Liefs Fleur Beluister de aflevering hier.

Wat te doen bij verminderde eetlust?

Het kan erg vervelend zijn als je last hebt van een verminderde eetlust. Het gevolg hiervan kan zijn dat je minder gaat eten, je zwakker gaat voelen en je lichaam niet meer optimaal kan functioneren. In deze blog lees je meer over verminderde eetlust, wat eventuele oorzaken kunnen zijn en vooral: Wat kun je doen?

Podcast #5 Mijn relatie met voeding

In de vijfde podcast aflevering ga ik het hebben over mijn relatie met voeding. Ik kreeg de vraag van een luisteraar: “Ik ben wel heel benieuwd naar jouw relatie met voeding en hoe die vroeger was”. In deze aflevering geef ik antwoord op deze vraag en geef ik ook enkele tips hoe je om kunt […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Welkom! Ik ben Fleur Lassche

Ik help je graag met je hulpvraag door verder te kijken dan alleen je voedingspatroon. Als holistisch voedingscoach help ik je ook bij het veranderen van aangeleerde patronen, beter naar je lichaam leren luisteren, je voeding aansluiten bij je behoefte en kijken we samen naar je mentale gezondheid.