Podcast #9 De dieetcultuur

Deze podcast aflevering gaat over de dieetcultuur. Ik kreeg de vraag van een luisteraar, namelijk: “Is een crashdieet gezond?”. Daarom wil ik het vandaag hebben over crashdiëten en dieetcultuur. Ik geef antwoord op deze vraag en vertel mijn inzichten omtrent diëten, afvallen en dieetcultuur. Via deze link kun je de aflevering beluisteren. Ik wens je…

Podcast #8 Meditatief eten

De 8e podcast aflevering gaat over meditatief eten. Vaak eten we niet bewust, met minder aandacht dan de bedoeling is en te snel (of zelfs gehaast). Is dit herkenbaar voor je? In deze aflevering ga ik het hebben over waarom eten met aandacht zo belangrijk is en hoe je dit doet. Op het einde geef…

Vrienden worden met je lijf

Het boek “Vrienden worden met je lijf, lichaamsbewustzijn als levensbelang” van Lisette Thooft gaat over het contact tussen je hersenen, je gevoel en je lichaam. Iets wat velen tegenwoordig niet meer goed kunnen. Het boek heb ik met veel plezier gelezen. Ik geloof erin dat iedereen er veel van kan leren, met die reden schrijf…

Podcast #7 Oefening om naar je lichaam te leren luisteren

In deze podcast aflevering geef ik je een oefening om naar je lichaam te leren luisteren en je lichaam letterlijk te laten spreken. Deze aflevering is een vervolg op aflevering 6, heb je die nog niet geluisterd? Dan raad ik je aan om dat eerst te doen. Beluister hier mijn podcast. Ik wens je veel…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Welkom! Ik ben Fleur Lassche

Ik help je graag met je hulpvraag door verder te kijken dan alleen je voedingspatroon. Als holistisch voedingscoach help ik je ook bij het veranderen van aangeleerde patronen, beter naar je lichaam leren luisteren, je voeding aansluiten bij je behoefte en kijken we samen naar je mentale gezondheid.